Treiler: «Laula mu laulu» tutvustab täna Jareki armastust

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna kell 20 on Kanal 2s "Laula mu laulu" saade, mille päevakangelane on seekord räppar, helilooja ja laulja Jarek Kasar. Esitusele tuleb muuhulgas islandikeelne uusversioon Jareki ühest loost, mis pühendatud välismaale kolivatele eestlastele.

Enne õhtust kontserti tutvustab Jarek oma põhitegevusi. Selgub, et Jarek magab palju, kuid hea une üks komponent on hea kõhutäis. Nii on Jarekil peale muusika veel üks armastus - söögitegemine. Jarek esitab muusikutele kokandusalase väljakutse.Valmistatavat rooga iseloomustab ta nii: "Väga lihtne, ei olegi suurt midagi teha." Poole söögitegemise pealt suunab Jarek oma õpilased aga magama!

Foto: Marko Mäestjärv

"Laula mu laulu" on Kanal 2s neljapäeviti kell 20.

Foto: Marko Mäestjärv

Pärast "Laula mu laulu" jätkub kell 21:30 Kanal 11 pealt saade "Kuula mu laulu", kus täna on stuudios külas Jareki sõbrad Hanna-Liisa Uusma, Vaiko Eplik ja Margus Mikomägi. Muuhulgas pannakse paika "Laula mu laulu" uus hooaeg - kes seal osaleb ja kus saab toimuma.

Foto: Marko Mäestjärv

Vaata pilte, mida muusikud Jareki juhendamisel valmistasid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles