Galerii! Kaunis diiva Ani Lorak võlus kontserdiga kuulajate südamed

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

5. novembri õhtul esines Ani Lorak Nordea Kontserdimaja laval ühe aasta parima show’ga – «Karolina»!

Kõik Ani Loraki kontserdi numbrid on seotud ühtse süžeeliiniga ja iga laul, iga number on iseseisev väike lugu väikesest tüdrukust tillukesest linnast, kellel polnud midagi peale tohutu soovi saada lauljaks ja kes vaatamata kõigele viis oma unistuse ellu. Ta armastas, ta kaotas, ta pettus… Kuid kandes oma südames usku headusesse ja armastusse, suutis ta ületada kõik raskused ja saada Ani Lorakiks. Nüüd võib ta öelda kasvavale põlvkonnale: «Vaata, mina suutsin, seega suudad ka sina! Usu endasse, oma jõusse, ära kunagi alla anna. Sina ja ainult sina oled oma elu lavastaja».

Foto: Viktor Burkivski

Ani Loraki show tähendab eranditult elavat heli, laulja kordumatut häält, laule, mis on saavutanud tunnustuse ja vaatajate armastuse SRÜ ja Balti riikides, efektseid tantsunumbreid, eredaid kostüüme ja värvilisi dekoratsioone.

Show «Karolina» ei jätnud kedagi ükskõikseks, lugu haaras oma siirusega, Ani Lorak sütitas võluva hääle ja olemusega kuulajate südamed.

Foto: Viktor Burkivski

Ani Lorak on Ukraina rahvakunstnik Ukraina parim lauljanna. Ta on võitnud neli Kuldset Grammofoni, ZD Awards preemia, teise koha konkursil Eurovision 2008, Eurovisiooni parima artisti autasu ning Artistic Award Eurovision Song Contest preemia, ta on Eurovision Song Contest Radio (London) arvates 2008. aasta parim lauljanna. Ta on võitnud grand prix ülemaailmsel noorte artistide konkursil Big Apple Music 96 (New York). Aasta inimene (2009, 2011, 2013), ajakirja Viva! lugejate arvates kõige ilusam naine (2006, 2013). ÜRO hea tahte saadik aastast 2004, programmi «Ei orvuks olemisele!»

Foto: Viktor Burkivski

Tema kontsert Nordeas oli väga edukas, rahvas tõusis püsti aplodeerima ning naine mattus lillesülemi alla.

Vaata galeriist!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles