Galerii! Helen Adamson esitles valitud seltskonnale pidulikult debüütalbumit

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kolmapäeval, 5. novembril esitles lauljatar Helen Adamson valitud seltskonnale pidulikult NO99 restoranis värsket omanimelist debüütalbumit.

Kontserdieelset meeleolu hoidis üleval DJ Keith Margus ning rahva küttis kuumaks meeleolukas disainer Aulikki Puniste moe-show.

Foto: Erlend Štaub

Helen Adamson esitles oma debüütalbumit Aulikku Puniste kaunis loomingus ning tantsijannade ja bändi saatel. Kuulsad ja värsked lood tõid pisara silmadesse nii mõnelegi lähedasele.

Foto: Erlend Štaub

27. oktoobril ilmus lauljatar Helen Adamsoni omanimeline debüütalbum, mis kannab endas tema värsket loomingut ning toob kuulajateni lauljatari mitmekülgsuse.

Foto: Erlend Štaub

Plaadiesitluskontserdid toimuvad reedel 7.11 Tallinnas, Clazz Restoran & Club’is ja laupäeval 8.11 Tartus, Feel Good Music Cafe’s, mõlemas linnas algusajaga 21.00. Lisaks Helen Adamsonile on lavakoosseisus Riivo Jõgi (klaver), Ian Mikael Kirss (trummid), Paul Neitsov (kitarr), Viljar Norman (bass), Merlin Porkma (viiul), Jelena Juzvik, Kaido Põldma ja Kadri Niine (taustavokaalid).

Vaata galeriist, kes tuntud nägudest esimesel ja privaatsel plaadiesitluskontserdil kohal käisid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles