Argo Ader: Jarmo ärkas täna koomast üles ja suutis öelda esimesed sõnad

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jarmo Ader
Jarmo Ader Foto: Argo Ader / Facebook / Ekraanitõmmis

Head uudised! Hetkel Tais viibiv Argo Ader teatas täna Facebooki vahendusel, et tema poeg Jarmo ärkas koomast ning suutis isegi rääkida. Loe südantsoojendavat postitust!

«Head sõbrad! Mitu suurt kivi on südamelt langenud. Jarmo ärkas täna koomast üles ja suutis isegi öelda esimesed sõnad! Poja olukord on endiselt väga raske ja väga pikk ja keeruline ravi ja taastusravi on veel ees kodus, aga süda on uut lootust täis.

Tänan Teid kõiki, head inimesed, kes Te olete kalli Jarmo paranemise jaoks annetanud. Annetusi on juba ligi 20 000 kuni eurot, mis tundub täiesti uskumatu ja on väga väga suur abi. Eraldi tänu väärib IF KINDLUSTUS, kelle kõne meie perele, et Jarmol ikkagi on kindlustus, tundus täiesti uskumatu, mul ei ole sõnu, AITÄH IF!!! Nii et kindlustus 30 000 eurot ja annetused kuskil 20 000, sellest on tohutu abi.

Ravikulusid pole veel kokku löödud, aga kindel on see, et ravi tuleb veel kallim ja kõik see kulub ära, olen valmis panema ka kogu oma vara müüki.

Aga kui keegi tahab kindlustuse tõttu oma annetust tagasi, saan aru ja palun võtke siis minuga ühendust ja kannan Teie annetuse tagasi. Veelkord kogu südamest suur suur AITÄH kõigile, Teile IF ja Teile kõik head sõbrad ja tuttavad!

Minu pere ei unusta Teie tuge kunagi. Nüüd saame veidi kergema südamega pühenduda ravile, poeg võitleb edasi.»

Argo Aderi poeg Jarmo langes Tais kooma mopeediga õnnetusse sattudes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles