Eesti Jazzliit alustab novembrit uuelt ja värskelt

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Austraalia-Rootsi jazzi-kooslus Mother Jack
Austraalia-Rootsi jazzi-kooslus Mother Jack Foto: promo

Sel aastal oma 10. sünnipäeva tähistanud Eesti Jazzliit värskendas oma logo ja visuaalset väljanägemist. Agentuuri Refleks poolt loodud visuaal kannab kaasaegset graafilist keelt ja toob uue kuvandi keskmesse kodumaise jazzmuusika suurima infoportaali. Koduleht koondab kokku Eesti jazzi uudised, kust leiab päevakohast infot kontsertide, uute plaatide ja jazzliidu tegemiste kohta.

Värske juhatuse esimehe Peedu Kassi sõnul on Eesti Jazzliit töötanud aastate jooksul välja jazziklubide võrgustiku ja toetab aktiivselt muusikute esinemisi nii Eestis kui ka välismaal. Järjest enam paneb liit rõhku ka Eesti jazzi tutvustamisel välisriikides. "Eesti jazzmuusikute tegevus pälvib üha enam tähelepanu nii Eestis kui ka rahvusvaheliselt. Muutus oli vajalik, et meie tegevus ja visuaalne keel moodustaks ühtse terviku."

Eesti Jazzliit kutsub novembrikuus Teletorni nautima kontserti koosseisus Tuule Kann, Jaak Sooäär ja Riho Sibul.

Jazzklubis Philly Joe’s astub aga lavale omapärane Mother Jack, Austraalia-Rootsi kooslus kellega liitub Tallinnas suurepärane Kadri Voorand Trio. Traditsioonilises Teater NO99 jazzklubis kohtub muusikasõber Ara Yaralyan trioga, nendega liitub ka noor jazzitalent Holger Marjamaa. Lisaks näeb klubis järgnevatel reedetel Kullerkupp-Sooäär kvartetti koos Helin-Mari Arderiga, uut Eesti-Soome kooslust TereMoi 4 ning novembrikuu lõpetab Rauno Pella Project. Kontserdid toimuvad ka üle Eesti – täpsem info kodulehel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles