Kes olid Benedict Cumberbatchi varasemad kallimad?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Benedict Cumberbatch
Benedict Cumberbatch Foto: SCANPIX

Täna käis maailma meediast läbi teade, et Sherlock Holmesi kehastamiseg kuulsaks saanud Briti staar Benedict Cumberbatch kihlus oma kallima Sophie Hunteriga.

Vastavasisuline teade ilmus väljaande The Times rubriigis «Kihlused», kirjutab Daily Mail.

Meedia andmetel lendas staar enne kihluse teatavaks tegemist Londonist Šotimaale Edinburghi, et naise emalt ta tütre kätt paluda. Ta sai selle ja paar kihlus.  

Cumberbatch ja Hunter on koos olnud alates selle aasta juunist. Nad kohtusid Prantsusmaa lahtistel tennisemeistrivõistlustel. 2009. aastal mängisid nad koos filmis «Burlesque Fairytales».

2013. aasta suvel nähti Cumberbatchi koos mitme tuntud naisega –  näitlejannade Alice Eve`i ja Liv Tyleri ning Vene päritolu supermodelli Katja Jelizarovaga.

2012. aasta septembrist kuni 2013. aasta jaanuarini oli Cumberbatchi kallimaks moekunstnik Anna Jones. Naise õde kommenteeris pärast nende lahkuminekut, et Cumberbatchiga koos olemiseks peab aju kogu aeg töökorras olema.

2001 – 2011 märts oli Cumberbatch koos Manchesteri ülikoolis kohatud kaasüliõpilase Olivia Poulet`ga.

Kõik varasemad naised on nüüdseks minevik, sest Benedict Cumberbatchil jätkub silmi vaid teatridirektorist Sophie Hunteri jaoks.

Cumberbatchi esindaja kinnitas kihlust, kuid ei paljastanud abiellumise kuupäeva.

Staar ütles ühes intervjuus, et talle meeldivad nutikad naised, kellega on huvitav vestelda. Samuti on naise juures tähtis ta huumorimeel. Naise tegevat seksikaks ka ta koostööoskus.

«Mulle meeldivad tennise paarismängud. Just neist paljastub, kas suudetakse olla pikaajaline partner,» selgitas Cumberbatch.

Cumberbatch andis intervjuu ajakirjale Elle öeldes, et abiellumine ja isaks saamine on tema jaoks tähtis ning ta soovib pere luua 30. eluaastate keskel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles