Ott Leplandi südamedaam on Üüve-Lydia Toompere

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Lepland ja näitleja Hendrik Toompere tütar Üüve-Lydia Toompere
Ott Lepland ja näitleja Hendrik Toompere tütar Üüve-Lydia Toompere Foto: elu24.ee

Ihaldatud poissmehe Ott Leplandi salapärane sõbranna on tuntud teatripere Toompere võsu Üüve-Lydia Toompere. Kevadest saati mitmel üritusel koos nähtud Ott ja Üüve-Lydia tutvusid muusikali «High School Musical» proovides, kirjutab Kroonika.

Sel suvel on Ott (23) ja Üüve-Lydia (20) mitmel üritusel kahekesi kaadrisse jäänud. Juba suve alguses, 3. juunil kuulasid nad koos Mikk Saare plaadiesitluskontserti Tallina Tantsuakadeemias.

Koos nähti noori ka Õllesummeril, mil Oti enda sõnul tekkis tal esinemiste vahel paus, mida oli hea sisustada just tüdruku seltskonnas, kelle nime jättis ta toona saladusse.

Viimane suurem üritus, kus tuvikesed lähestikku soojalt aega veetes jälle fotokaamerate ette jäid, oli poptäht Mika kontsert. Ühe pealtnägija sõnul oli Üüve-Lydia väsimusehetkel just Oti õla najal toetust leidnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles