Austraalia meelitab eksootiliste töökohtadega

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Austraalia meelitab eksootiliste töökohtadega. Fotol koaala koos pojaga
Austraalia meelitab eksootiliste töökohtadega. Fotol koaala koos pojaga Foto: SCANPIX

Lõuna-Austraalia võimud käivitasid kampaania, mille eesmärgiks on noorte seiklushimuliste brittide sinna tööle meelitamine.

Välja pakutakse selliseid eksootilisi ameteid nagu koaalapüüdja, haimärgistaja ja õlledegusteerija, kirjutab news.com.au.

Kampaania on suunatud 18 – 30-aastastele noortele.  

Austraallased käivitasid sellise kampaania pärast ühe uuringu ilmumist. Selles uuringus seisab, et 60 protsenti britte ei ole oma tööga rahul.

Suur osa brittidest peab oma tööd igavaks, kuna selles ei ole väljakutseid. Rohkem kui 70 protsenti Briti kontoritöötajatest ei tee tööpäeva jooksul pausi ega käi väljas.  

«Meie eesmärk ei ole pakkuda töökohti, mille eest tuleb võidelda. Pigem tahame näidata, et Lõuna-Austraalia võib pakkuda huvitavat tööd ja reisimisvõimalusi, mille sarnaseid mujalt maailmast ei leia,» selgitas Londonis asuva Lõuna-Austraalia esinduse juht Bill Muirhead.

Ta lisas, et Austraaliasse puhkama tulnutel on samas võimalus seal tööd teha.

«Pakume tööd, mis annab huvitava kogemuse ning millest on võimalik tulevikus ka lastelastele rääkida,» jätkas Muirhead.

Ta kinnitas, et nimetatud tööpakkumiste puhul varasemat kogemust ei nõuta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles