Bändi G.O.S.H. trummar Hele-Riin Uib: eriti keeruline on leida häid naismuusikuid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margna ja Jõekalda «Nädalalõpp Kanal 2ga». Lisaks esitleb saates oma oskusi üks Eesti paremaid naistrummareid, Hele-Riin Uib
Margna ja Jõekalda «Nädalalõpp Kanal 2ga». Lisaks esitleb saates oma oskusi üks Eesti paremaid naistrummareid, Hele-Riin Uib Foto: Ardo Kaljuvee

Värske ja kuulsust koguva tüdrukuteansambli G.O.S.H. trummar Hele-Riin Uib tunnistas Raadio 2 saates "Draiv", et liikmeid uude bändi polnud lihtne leida.

"Eestis on hästi tavaline, et sa mängid sajas bändis korraga," vahendab portaal Menu muusiku Hele-Riin Uib sõnu, et ka see paneb omad piirangud bändi tegemisele.

Trummar lisas, et eriti keeruline on leida häid naismuusikuid ning põhjendab seda sellega, et küll see on ajaloost nii kaasa tulnud. "Nüüd see naispool tungib esile," lisas naine.

Foto: Liina Notta

Novembri lõpus uue singli välja andev tüdrukute rokkbänd G.O.S.H. andis hiljuti Viljandis oma esimese live-kontserdi, kus nad hästi vastu võeti ja lavale ka tagasi kutsuti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles