Legendaarne termikas Jaagup Kreem toob Massimosse bändi hitid

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Legendaarne termikas Jaagup Kreem toob Massimosse bändi hitid
Legendaarne termikas Jaagup Kreem toob Massimosse bändi hitid Foto: Erakogu

Pealinna üks menukamaid meelelahutuskohti Itaalia restoran Massimo jätkab jõulukuul oma selle hooaja trendiga, kus nädalavahetustesse sulatatakse kokku õdus olemine, maitsev õhtusöök ja parim Eesti muusika elavas esituses.

Foto: Marko Mäestjärv

Eelseisval reedel, 7. novembri täiskuisel õhtul, astub meelelahutuskoha lavalaudadele igihaljalt populaarne Terminaatori-mees Jaagup Kreem, mees, kelle motoks on «Maailma parimad asjad ei ole ASJAD!».  (Foto: Marko Mäestjärv)

 

Foto: Marko Mäestjärv
Armastatud laulja teeb Massimos muusikat koos kitarrist Taavi Langiga ja esitusele tulevad nii uuemad kui vanemad Terminaatori lood.
 
«Sellised kontserdid on alati erilised, sest teeme neid «storytellers» formaadis, mis tähendab, et räägin laulude vahele igasuguseid lugusid bändi ja ka enda elust,» lubab laulja oma fännidele erilisi elamusi. (Foto: Marko Mäestjärv)
 

 

 

Jaagup Kreem jõuab oma austajate kodudesse ka igal laupäeval, kui Kanal2s ilmub teleekraanidele paljusid muusikalembelisi südameid võitnud saade «Laula mu laulu». Teise hooaja kolmandas saates võtsid tuntumad Eesti lauluhääled üles menulaulja meloodiate paremiku: Tõnis Mägi esitas loo «Juulikuu lumi», Eda-Ines Etti «Tormi», Lea Dali Lion hiti «See ei ole saladus», Jarek Kasar «Ajateenija», Ott Lepland laulu «Ainult sina võid mu maailma muuta» ning Birgit Õigemeel «Kuutõbise».

 

 

Eesti muusika elav legend Tõnis Mägi kinnitab, et Eesti mastaabis on Jaagup rokkstaar, kes on jätnud ja jätab ka edasi jälje Eesti muusikasse. «Mõned lood on sellised, et vaat et 50 aasta pärast võib veel kuulata.» Noorem põlvkond muusikuid seevastu on oma esimesed möllud tantsupõrandal teinud just Terminaatori menulugude saatel.(Foto: Marko Mäestjärv)
 

 

Laulajatar Birgit Õigemeel lisab, et kõik bändi lood ongi hitid ja ilma Jaagupita poleks see grupp vist üldsegi nii tuntuks saanud. Samas teenib Jaagup Kreem igas laulusaates kaaslaste aplausi nende lauldud hittide oskusliku omapoolse esitlusega. (Foto: Marko Mäestjärv)

 

 

«Ootame kõiki Jaagup Kreemi muusika austajaid juba sel reedel nautima live-kontserti, head sööki ja jooki. Laua soovitame broneerida varakult, sest kõikide esinemistega on olnud restoranis täismaja. Võta aega lähedastele ja kingi neile hoolt ning head meelt meeldiva õhtu näol Massimo restoranis,» lisas restoran tegevjuht Raimo Laid

 

Massimo oktoobrikuine kava tõi lavale Eestimaised staarid Uku Suviste, Luisa Värgi, Ott Leplandi ja ansambli Traffic ning võimalus leida eest parimate Eesti artistide muusikat on restoranile populaarsust aina lisanud.
 
«Sügisperioodi nädalavahetused on näidanud, et eestlane naudib taolisi elegantseid muusikaga rikastatud õhtusööke kallite inimeste seltsis aina rohkem ja rohkem. Novembrikuul esinenevad peale legendaarse Jaagup Kreemi Massimos ka Margus Vaher, Anton Morozov ja Tommaso» lisab Raimo Laid.

 

 

Massimo restoran mahutab umbes 300 külastajat ning kontsertide õnnestumiseks annab eelduse hea valgus- ja helitehnikaga esinemislava. Restorani köök aga toetub kvaliteetsele kodumaisele toorainele ning hingega asja juures olevatele meisterlikele söögivalmistajatele eesotsas peakoka Veiko Trakmanniga. Hubane õhustik sobib just ideaalselt külmade, märgade ja pimedate sügisõhtute lõõgastavaks veetmiseks.

 

 
Info broneerimise kohta leiab restorani kodulehelt www.massimorestoran.ee

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles