Justin Timberlake´i ja saate «So You Think You Can Dance» koreograafid saabuvad Eestisse tunde andma

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hip-hop tantsu meistriklasse juhendav Marty Kudelka on Justin Timberlake´i koreograaf ning kunstiline juht
Hip-hop tantsu meistriklasse juhendav Marty Kudelka on Justin Timberlake´i koreograaf ning kunstiline juht Foto: promo

Eeloleval nädalavahetusel toimuvad Tallinnas DanceAct Tantsustuudios salsa ja hip hop tantsu meistriklassid, mida saabuvad juhendama Ameerika staarkoreograafid Marty Kudelka ning Gustavo Vargas.

Reedel ja laupäeval DanceAct Tantsustuudios hip-hop tantsu meistriklasse juhendav Marty Kudelka on Justin Timberlake´i koreograaf ning kunstiline juht, kes on seadnud tantsud ka artisti käimasoleva 20/20 Exprerience maailmaturnee jaoks. Lisaks on Kudelka seadnud koreograafiat Mariah Carey, Jennifer Lopezi, Pinki, Janet Jacksoni, Jason Durelo, Joe Jonase, Sean Kingstoni ning bändide One Direction, The Jacksons, The Backstreet Boys jaoks. 

Foto: promo

Tema tantsuseaded on võitnud MTV Video Music Awards auhindu ning esitatud auhinnagaladel Brit Awards, Espy Awards, Kids Choice Awards, Billboard Awards ja Grammys, samuti saadetes Dancing With The Stars ja So You Think You Can Dance. 

Foto: promo

Vähem tuntud ei ole ka salsa meistriklasse juhendav Gustavo Vargas, kes on tantsinud ning seadnud koreograafiat artistide jaoks nagu Jennifer Lopez, Marc Anthony, Madonna, Will Smith, Usher, Pink, Mya, Alicia Keys, Paulina Rubio, Roselyn Sanchez, Britney Spears, Enrique Iglesias, N'Sync ja Jessica Simpson. Samuti on ta tantsuseadeid teinud ning tantsinud saadetes «American Idol», «Dancing With The Stars», «So You Think You Can Dance», «Bruno and Carrie Ann’s Dance Wars», «America’s Best Dance Crew», «True Blood», «7th Heaven», «American Music Awards», «The Grammys», «The Latin Grammy’s», «Guys Choice Awards», «American Idol» ja «Janet Jackson MTV-Icon». 

DanceAct Tantsustuudios toimuvatest meistriklassidest on oodatud osa saama kõik tantsufännid üle Eesti. Tunnid toimuvad lisaks edasijõudnutele ka alg- ja kesktaseme tantsijatele.

DanceAct CityCamp 2014 - Marty Kudelka promo reel from DanceAct Tantsustuudio on Vimeo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles