«Õnne 13» stsenarist Andra Teede korraldab endale sarja maratone: 300 tundi materjali vajab vaatamist

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laine ja Alma seriaalis ETV menuseriaalis «Õnne 13».Seriaal on tänavu jõudnud 23. hooajani. Käsikirja sellele on läbi erinevate aastate kirjutanud Astrid Reinla, Kari Murutar, Teet Kallas, Urmas Lennuk ja Andra Teede.
Laine ja Alma seriaalis ETV menuseriaalis «Õnne 13».Seriaal on tänavu jõudnud 23. hooajani. Käsikirja sellele on läbi erinevate aastate kirjutanud Astrid Reinla, Kari Murutar, Teet Kallas, Urmas Lennuk ja Andra Teede. Foto: Ülo Josing / ERR

«Õnne 13» uue stsenaristi sõnul teeb 600 osa «Õnne 13» sarja kokku 300 tundi materjali, mida kõike ta ei olnud enne sarja stsenaristiks hakkamist näinud.

Nüüd korraldab noor Andra Teede aga endale «Õnne 13» maratone ning hoiab end seriaali ja tegelastega kursis, vahendab portaal Menu.

Foto: Peeter Langovits

«Õnne» on stsenaristi sõnul nii kaua aega olnud, et võib-olla tegijatele on saanud sellest tavaline igapäev ja äkki nad tahtsid kedagi, kes tuleks värskendava adrekaga sisse.

Foto: Ülo Josing / ERR

«Midagi kannapöördelist hetkel veel sarjas juhtuma ei hakka,» kinnitas Teede.

Ain Prosa sõnul ongi «Õnne» tugevus just muutumatus, sest inimesed vajavad elus midagi stabiilset.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles