Superstaarisaate iludus Liis Reisner on tagasi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Superstaarisaate iludus Liis Reisner on tagasi
Superstaarisaate iludus Liis Reisner on tagasi Foto: Ardo Kaljuvee

Saate «Eesti otsib superstaari» viimase hooaja finalist Liis Reisner on ligi kaks aastat Eesti meediast eemal olnud, ent nüüd plaanib see särasilmne kaunitar võimsat comeback'i! Millal ja millega Liis meid üllatada plaanib, selgub lähipäevil.

Foto: TV3

Sel korral rääkisime Liisiga aga hoopis iluteemadel!

Esimesed õpetussõnad, kuidas oma ilu hoida, sai Liis oma vanaemalt.

«Minu vanaema on mulle tõesti väga palju õpetanud, alates muna ja õlide pähemäärimisest, kuni kummelivannide ja kehakoorijate tegemiseni välja.»

Kui tavaliselt on just emad need, kes oma tütardele soenguid teevad, siis Liisi juustega tegeles hoopis tema isa.

«Mäletan, et kui ma väike olin, siis isa tegi mulle punupatse ja hobusesabasid. Keerulisemaid soenguid ta mulle teha ei osanud, aga arvestades seda, et tegu on meesterahvaga, siis ta oli ikka väga andekas,» meenutab Liis kerge muigega.

Foto: TV3

Enamik naisi on oma välimusega nooruses eksperimenteerinud. Uurime, kuidas on lood Liisiga.

«Päris ekstreemsustesse minemise jaoks olen ma ilmselt liiga tagasihoidlik olnud, aga eks need kõige pöörasemad katsetused kusagile sinna puberteediea kanti jäid. Mäletan, et ühel korral otsustasin oma juuksed paar tooni tumedamaks värvida ja kui tulemust peeglist nägin, sain aru, et nii kohe üldse ei lähe. Värvisin ennast tagasi blondiks, mis alguses oli muidugi pigem selline kodukootud kollane. Aga sellest ajast peale olengi olnud blond ning mingit soovi oma juukseid roheliseks värvida või oma keha needistada lasta, mul pole olnud ja ei teki ka,» tõdeb lauljatar.

Eestis on päris mitu tuntud naist, kes on end ühel eluetapil kiilakaks ajanud. Huvitav, kas Liis oleks nõus oma juustest loobuma? 

«Kunagi ei tea, mis elus ette võib tulla, aga ma usun, et kui oleks piisavalt hea põhjus, siis miks mitte ennast kiilakaks ajada. Mulle küll meeldivad minu pikad juuksed, aga nii kiindunud ma nendesse ka ei ole, et mitte mingil juhul nendest lahti öelda ei suudaks,» räägib Liis.

Viimane küsimus – mida tähendab Liisi jaoks mõiste «ilus naine»?

«Minu jaoks on ilus naine see, kes oma välimuse eest hoolitseb ja kes end oma kehas hästi tunneb. See võib küll klišeena kõlada, kuid mina leian, et naise tõeline ilu tuleb siiski tema sisemusest – pole midagi kaunimat kui hea huumorimeel ja armastav süda.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles