Comedy Estonia palub lugejate abi! Mis vaatamisväärsusi peaks nägema koomik Jimmy Carr?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stand-up koomik Jimmy Carr
Stand-up koomik Jimmy Carr Foto: promo

10. novembril esineb Nordea Kontserdimajas briti stand-up koomik Jimmy Carr. Staar on teatanud, et soovib enne etendust tutvuda Tallinna vaatamisväärsustega.

Mis on Sinu arvates Tallinna suurim, põnevaim või vaimukaim vaatamisväärsus, mida komöödiastaar külastada võiks? Anna meile kommentaariumis teada ja Comedy Estonia kingib parima idee omanikule Jimmy Carri nimeliselt signeeritud «Gagging Order» etenduse postri!

 

Kui Sul ei ole veel aasta suurimale stand-up etendusele pileteid, siis rohkem informatsiooni leiad Comedy Estonia kodulehelt, Facebookist või Piletilevi ja Ticketpro müügikeskkondadest.

Muide, Nordea saali teise rõdu piletid on veel värskelt saadaval ja tegutseda tuleb kiiresti.

Hea Elu24 lugeja, anna teada, mis on Sinu arvates Tallinna suurim, põnevaim või vaimukaim vaatamisväärsus, mida Jimmy Carr kindlasti nägema peaks! Jäta soovitus kommentaariumisse koos meiliaadressiga, et saaksime Sinuga hiljem võidu korral ühendust võtta!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles