Eesti parimad kiirendajad tulevad Raadile

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
„BHRA Dragrace“ Kiltsi lennuväljal. Järgmisel nädalal näeb masinaid Tartus.
„BHRA Dragrace“ Kiltsi lennuväljal. Järgmisel nädalal näeb masinaid Tartus. Foto: Tõnu Kruusimäe

Tartus Raadi lennuväljal toimub 21. augustil selle aasta viimane etapp EMV kiirendusvõistlustes “Speedest Legends”, kus peale praeguste sõitjate tulevad rajale kaarte segama selle ala viimase kümne aasta suurimad tegijad.

“Kui päris mitmes klassis on enne viimast etappi veel kohad lahtised, siis kolmkümmend lisavõistlejat, kes ei tule rajale just kõige aeglasemate masinatega, võivad kaardid vägagi sassi lüüa,” rääkis ürituse pressiesindaja Ardo Kalda.

Kalda teatel saab päeva naelaks legendide superfinaal, kus osalevad ainult need, kes kohal kutsetega.

Oma nõusoleku osaleda on Kalda ütlust mööda andnud selle ala suurim staar Lauri Kuriks, kes juba teist aastat võistleb Soomes. “Rajale on oodata nii mõndagi minevikumeest Lätist ja Soomest ning loomulikult selle ala viimase kümnendi Eesti parimaid,” lisas ta.

“Et vanade heade aegade hõngu veelgi suurendada, on pea kogu kohtunikemeeskond selline, kes selle ala juures juba sünnist saati, kuid olnud mitu aastat asjast eemal,” teavitas Kalda.
Publikule avatakse väravad kell 10, üritus on tasuline.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles