Räppar 50 Cent tagasi normkaalus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
50 Cent pärast kaalulangetusdieeti mai lõpus
50 Cent pärast kaalulangetusdieeti mai lõpus Foto: SCANPIX

Kevadel 25 kilo võrra filmirolli tarvis kaalu langetanud räpimees on tänu oskuslikule dieedile tagasi harjumuspärase 95 kilo juures.

«Lihtne värk, küsimus on söömisoskustes,» pajatab 50 Cent Music Newsile. Räppari sõnul kukkus ta pärast filmivõtete läbisaamist täiega õgima, kuni kaalunumber jõudis sajani. Nüüdseks on mehe kaal taas 95 kilo, «selline jõusaali vorm,» ütleb ta, et on naasnud endise rutiini juurde, kuhu kuuluvad ka harjutused jõusaalis.

Film, mille tarvis 50 Cent alla võttis,  kannab pealkirja «Things Fall Apart» ning räägib vähki põdevast ameerika jalgpallurist. Drastiliseks kaalulangetuseks pidas 50 Cent üheksa nädala jooksul arstide poolt määratud vedelikudieeti. Ka oli ta iga päev kolm tundi jooksulindil. Räppari sõnul oli filmi tegemise ja kaalukaotuse põhjuseks ta sõber, kes hiljuti vähki suri. Uus film 50 Centiga peaosas peaks USAs vaatajateni jõudma 2011. aastal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles