Video! Zenja Fokin: 30+ naised kandku miskit värvilist

Anu Saagim
, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pühapäeval, 26. oktoobri hilisõhtul Tallinna lennusadamas uhke moegaalaga  lõppenud Tallinn Fashion Week tõi pealinna pimedasse öödesse ohtralt glamuuri, sära ja moodi.

After Dark Couture Tallinna lennusadamas tõi rohkem kui tuhande vaataja ette kokku 120 couture kleiti, üle 30 modelli ja 120 meetrit pika moelava!

Foto: Sander Ilvest

Üritust väisas ka meie kohalik moeguru Zenja Fokin.

Foto: Tiit Mõtus

Zenja ja sinagi mustas?

Moeshow teema on ju täna After Dark ehk Pärast Pimedust ja ma arvan kunsti-, moe- ja loomeinimeste jaoks ongi must värv just selline eriline pool aktsent, kus tulebki välja materjali ja tekstuuri filigraansus. Must on värv, kus sa ei vajagi miski esiletõstmist.

Foto: Tiit Mõtus

Kas musta võib siis kanda igas olukorras?

Ma arvan, et igaüks musta kanda ei või. Näiteks sina kannad praegu musta ja sa näed väga kahvatu välja. Musta kannavad ka need, kes ei oska värve omavahel kombineerida. Naistelegi, kelle passis tiksub juba 30+, siis kandke pigem värvi, sest see toob kirkust ja erksust esile. Samas on must ka väga julgete inimeste värv.

Vaata videot!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles