Video! Laine Randjärv: mustaga ei eksi

Anu Saagim
, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pühapäeval, 26. oktoobri hilisõhtul Tallinna lennusadamas uhke moegaalaga  lõppenud Tallinn Fashion Week tõi pealinna pimedasse öödesse ohtralt glamuuri, sära ja moodi.

After Dark Couture Tallinna lennusadamas tõi rohkem kui tuhande vaataja ette kokku 120 couture kleiti, üle 30 modelli ja 120 meetrit pika moelava!

Foto: Tiit Mõtus

Moe-showd väisas ka poliitkas tegus ja alati šikilt riides Laine Randjärv.

Foto: Tiit Mõtus

Miks mustas Laine?

No mustaga ei eksi. Alati öeldakse ju must be. Oled sa moemekas Itaalias või Prantsusmaal, siis on selge, et see on kõige kindlam kindla peale minek.

Kui moelembeline ise oled?

Ma hea meelega suhtlen Eesti moedisaineritega ja näiteks eile sain ma erakordselt toreda uue elamuse osaliseks. Marilin Sikkal esitles nimelt oma kleite ja uut kollektsiooni Greis ja see oli seotud Pelgulinna sünnitusmaja toetusfondi üritusega nii, et ma usun, et Marilin  Sikkali juurde ma lähitulevikus lähen ka mõnda kleiti endale vaatama.

Olen koostööd teinud ka moelooja Oksana Tanditiga ja samuti Diana Denissovaga. Samuti Jana Einartiga, kes teeb hetkel ehteid. Nii, et Eesti moekunstnikud on mulle väga südamelähedased.

Soovita mõni kiire ilunipp.

Tuleb hästi palju magada, ühesõnaga ennast välja magada ja hästi oluline on ka endaga rahul olla. Mitte piitsutada ennast kogu aeg, vaid hoopis end õlale patsutada ja öelda, et ma olen täitsa okei. See parandab kõvasti enesetunnet ja teeb kauniks, nii sisemiselt, kui väliselt.

Vaata videot!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles