Bedwetters filmis rannas uut videot

Anete Kruusmägi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bedwetters.
Bedwetters. Foto: Ants Liigus

Eile õhtul filmis ansambel Bedwetters Pärnu rannas surfiklubi juures oma uut suvistest tegevustest jutustavat videot.

“Filmisime eri asju. Wakeboar-ding’ut, bmx’i, rulatamist, jeti- sõitu, ilusaid  tüdrukuid, lõkke ääres istumist,” räägib bändi kitarrist Mihkel Mõttus omamoodi reklaamivideost Pärnule. Pärnu valiti tegevuspaigaks seetõttu, et kõik bändiliikmed on siit pärit ja peavad linna väga südamelähedaseks.

“See video ei ole midagi innovaatilist,” räägib Mihkel, kuid lisab, et Eestis tema teada sellist asja enne tehtud ei ole.

Lugu oli valmis juba enne suve, videoga jäädi aga hiljaks. “Lootsime selle juba suve alguses ära teha, kuid ei jõudnud,” selgitab Mihkel. Tegemist on veel pealkirjata looga, sest pealkiri mõeldakse välja viimasena.

Täna õhtul esineb bänd Leedus suurel festivalil “Rock Nights”, mille peaesineja on Sonic Syndicate Rootsist.

Bändi seni suurim ülesastumine on MTV Live Lätis, kus esineti 19 000-pealisele publikule, mis basskitarrist Kaspar Koppeli sõnul bändiliikmete jalad värisema pani. “Kõik teised bändid seal olid ikka professionaalsemad. Meie olime otse “Noortebändilt” tulnud,” räägib Mihkel seiklustest Lätimaal – sellest, kuidas neil transpordiga probleeme oli, leitud poekärust ja sellega mööda Riia vanalinna tiirutamisest. “Kärul läks ratas katki. Selles suhtes oli ikka komöödia seal,” meenutab Mihkel.

Kõige muu kõrval kirjutavad bändiliikmed praegu lugusid. “Sel sügisel tahaks uue plaadiga tegelema hakata,” räägib Mihkel, kuid mingeid lubadusi ei anna.

Bedwetters koosneb viiest Sütevakas õppinud noormehest: solist Joosep Järvesaarest (22), kes on Pärnu surfiklubis projektijuht, värskelt keskkooli lõpetanud trummar Karl-Kristjan Kingist (19), Tallinna ülikoolis reklaami ja imagoloogia eriala lõpetanud kitarrist Mihkel Mõttusest (23), samal erialal õppivast kitarrist Kaspar Koppelist (20) ning reklaamiagentuuris töötavast kitarri mängivast Rauno Kuttist (22).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles