Janela: Väga suure tõenäosusega Surströmmingut ja seda hoolimata sellest, et olen võrdlemisi avatud pea kõigele. Teisalt tahaks selle kunagi ikkagi ära proovida.
Milliseid maitseid ootasite restorani õhtult?
Jevgeni: Ma olen alati uude kohta minnes avatud seitsme meelega, sest õhtusöögi osast, lisaks söögile, on väga olulised minu jaoks detailid – teenindus, interjöör, muusika jne.
Janela: Midagi väga hõrku, lihtsat ja samas ka silmale ilu pakkuvat.
Kui tihti käite väljas söömas?
Jevgeni: Töö tõttu satun päris tihti välja einestama, kas siis olles ise üritusel korraldaja või õhtujuht või on mõni koosolek või presentatsioon mõnes restoranis. Olen selle üle väga õnnelik!
Janela: Olenevalt elutempost. Vahel korra nädalas või tihedamini. Kui paar kuud tagasi ERKI Moeshow korraldamisel kaasa lõin, ei jõudnud teatud aja kodus sugugi süüa teha ning olin ajanappuse tõttu sunnitud pea iga päev väljas sööma. Vähemalt jäid kodus nõud puhtaks!
Kas Teil on lemmikud söögikohad?
Jevgeni: Mulle väga meeldib Vapianos, sest kui tahad süüa maitsvalt ning aega kokku hoida, siis see on ideaalne kombo. Samuti on vanalinn täis hubaseid kohvikuid. Näiteks Café Josephine ja Pierre Chocolaterie on mu hurmavaid lemmikuid, kus kuum šokolaad on linna parim! Vanalinna Reval Café on süüdi selles, et mul on 3D puusad, sest nende memme kohupiimakooki tellin alati kaks tükki. Palun mõistvat suhtumist! Sellistest poleeritud ning lukskohtadest, kuhu kindlasti võimalusel tasub minna, on Telegraafi hotellis asuv restoran Tchaikovsky, kus tuvi maks on kindlasti ere elamus. St Petersbourgi hotelli restoranis Hermitage, kus hõrgud pelmeenid Peipsi sibulaga on maitsmist väärt ning hiljuti avatud restoran NOA hiilgab serveerimisoskustelt ning Josper-kala on kindlasti mu lemmik. Ja muidugi Pärnu kohvikus Supelsaksad menüüs supina kirjas rannakarbid veinikastmes on gurmee hea raha eest – hinnaks 6.50!