Ansambel Pärl avaldas koostöös Cool Dga uue kelmika loo «Mänguasi»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ansambel Pärl avaldas koostöös Cool D-ga uue kelmika loo «Mänguasi»
Ansambel Pärl avaldas koostöös Cool D-ga uue kelmika loo «Mänguasi» Foto: promo

Sel aastal asutatud ja vallatute rütmidega sügismasendust leevendav ansambel Pärl on valmis saanud oma kolmanda singli «Mänguasi», kus lööb räpiriimidega kaasa ka Cool D.

Loomalikust kirest pakatav lõbus uus poprokilugu on kaasahaarav ning täis naiselikku power'it, mis halva tuju peletab, jala tatsuma võtab ja kõik vallatud suveseiklusi igatsema paneb.

Pärli tegemistega ja lugudega saab kursis olla Facebookis.

2014. aastal loodud Pärli puhul on tegu lihtsa, kaasahaarava ja meeldejääva pop-rokiga, mille tekstid on humoorikad ning muusika paneb puusa nõksuma igas vanuses kodumaisel publikul.

Bändi pärlsärav esileedi on Pille Rand, kes varem sootuks süngemat lauluhäält näidanud death-metal ansamblis Human Ground. Pärlile lisavad muusikalist helki Tanel Padar & The Suni ridades mängiv kitarrist Tarvo Valm ja ansamblist Me, Myself and I tuntud Silver Suu kitarril, Joel Berg basskitrarilil ning Meelis Kasepalu trummidel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles