Galerii: Kuldnõela ja Hõbenõela galat külastas moenädala raames värvikas seltskond

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Neljapäeval, 23. oktoobril tunnustati Salme kultuurikeskuses kodumaiseid andekaid moeloojaid Kuldnõela, Hõbenõela ja moemootori tiitliga.

Esimesena anti Tallinn Fashion Weeki raames välja Moemootori tiitel, mille pälvis andekas ehtekunstnik Tanel Veenre. Oma põhitöö kõrvalt Eesti Kunstiakadeemia professorina ning tunnustatud ehtekunstnikuna on ta leidnud aega ja entusiasmi edendada Eesti moe- ja ehtedisaini nii näituste kui raamatute vormis.

Foto: Tiit Mõtus

Hõbenõela tiitel läks Triinu Pungits, kelle looming kuulub oma talendi originaalsuse skaalas Eesti moemaailma silmapaistvamate hulka.

Foto: Tiit Mõtus

Õhtu peaauhinna pälvis andekas pesukunstnik Kriss Soonik-Käärmann, kes näitas oma võidukollektsioonis säravalt, et ka väga nappide vahenditega võib veenvalt edasi anda oma selge stiiliseisukoha. Kaubamärgi Kriss Soonik Loungerie viienda sünnipäevapeo kärts ja mürts jõudis täies elurõõmus ka moelavale.

Foto: Tiit Mõtus

Mitusada häält kogunud rahvahääletusel osutus võidukaks Lilli Jahilo.

Vaata galeriist, kes Kuldnõela ja Hõbenõela galat Tallinn Fashion Weeki esimesel päeval külastasid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles