Tele2 GoLive jääb tänavu ära

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fotomeenutus 2007. aasta GoLivelt
Fotomeenutus 2007. aasta GoLivelt Foto: Teet Malsroos/Õhtuleht

Tele2 turundusdirektor Kristjan Seema sõnul on seni viis korda toimunud üritus end ammendanud ja eitab ärajätmisotsuses masu mõju.

«Viis aastat on piisavalt pikk aeg, kui üks üritus väsib ja pole enam uuenduslik. Otsustasime, et see aasta seda enam ei korralda,» ütles Seema varasematel aastatel kooliaasta algust septembris märkinud muusikapeo kohta.

Et otsuse tinginuks masu, Seema eitab, märkides, et noorte sihtrühmale mõeldud üritusena on GoLive oma aja ära elanud. «Tuleb leida uusi ideid, kuidas noorte sihtrühma köita. Kahtlemata muusika, tants, sport on teemad, mis noori paeluvad,» lausus Seema.

Seema sõnul pole GoLive eesmärk olnud kunagi piletitulu taotlev ettevõtmine, enamasti jäi üritus pisut miinusesse. Noortele muusikasõpradele ütleb Seema, et kuna bändid pole kuhugi kadunud ja tuure korraldatakse suvi läbi, peaks igaüks saama oma lemmikbändi kontserti külastada ka ilma GoLiveta. «Kindlasti Tele2 mõtleb noorte peale, kuidas neile midagi huvitavat ja põnevat pakkuda,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles