Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

GALERII! Violet restorani ametlik avamispidu

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Elu24.ee meelelahutustoimkond
Copy

Eelmisel neljapäeval, 16.oktoobril, tähistati Violet restorani ametlikku avamist, kuhu olid kolmekäigulist õhtusööki nautima kutsutud Violeti sõbrad ja koostööpartnerid.

Artikli foto
Foto: Maksim Toome

Violeti köögipoole peremeheks on peakokk Sergei Koltsov, kes on oma muljetavaldava kogemustepagasiga saabunud otse Eesti ja Venemaa parimatest restoranidest. Sergei oli spetsiaalselt külaliste saabumiseks kokku pannud erilise menüü, kuhu kuulusid kitsejuustusalat, pardifilee köögiviljade ja pastinaagikoorega ning marja-kohupiimakreem koduse halvaaga.

Artikli foto
Foto: Maksim Toome

Iga roog nõudis kõrvale ka erilist veini – Grüner Veltliner Guttenberg, Mercurey "La Framboisière" ja Eiswein Pinot Noir – olid sommeljee valikud selleks õhtuks.

Artikli foto
Foto: Maksim Toome

Meeldivat atmosfääri aitas luua tšellist Silvia Ilves.

Artikli foto
Foto: Maksim Toome

Uhiuus Violet ei ole vaid restoran, kuhu saab päevasel ajal erinevate Euroopa köökide toitusid avastama tulla, vaid ka unikaalse ja stiilse interjööriga lounge, üheskoos vesipiibutoaga teisel korrusel. Öö saabudes muutub aga Violet ööklubiks ja rõõmustab külalisi kvaliteetse show-programmiga.

Vaata pildigaleriid!

Tagasi üles