Eelmisel neljapäeval, 16.oktoobril, tähistati Violet restorani ametlikku avamist, kuhu olid kolmekäigulist õhtusööki nautima kutsutud Violeti sõbrad ja koostööpartnerid.
GALERII! Violet restorani ametlik avamispidu
Violeti köögipoole peremeheks on peakokk Sergei Koltsov, kes on oma muljetavaldava kogemustepagasiga saabunud otse Eesti ja Venemaa parimatest restoranidest. Sergei oli spetsiaalselt külaliste saabumiseks kokku pannud erilise menüü, kuhu kuulusid kitsejuustusalat, pardifilee köögiviljade ja pastinaagikoorega ning marja-kohupiimakreem koduse halvaaga.
Iga roog nõudis kõrvale ka erilist veini – Grüner Veltliner Guttenberg, Mercurey "La Framboisière" ja Eiswein Pinot Noir – olid sommeljee valikud selleks õhtuks.
Meeldivat atmosfääri aitas luua tšellist Silvia Ilves.
Uhiuus Violet ei ole vaid restoran, kuhu saab päevasel ajal erinevate Euroopa köökide toitusid avastama tulla, vaid ka unikaalse ja stiilse interjööriga lounge, üheskoos vesipiibutoaga teisel korrusel. Öö saabudes muutub aga Violet ööklubiks ja rõõmustab külalisi kvaliteetse show-programmiga.
Vaata pildigaleriid!