Ekstreemsportlased kogunevad Pärnusse

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaelamurdvaid trikke näeb Pärnus juba esmaspäevast, kuid õige võistlus tomiub järgmisel nädalavahetusel.
Kaelamurdvaid trikke näeb Pärnus juba esmaspäevast, kuid õige võistlus tomiub järgmisel nädalavahetusel. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Terve järgmise nädala saab suvepealinnas elada kaasa trikitamistele nii maal kui merel, sest kuuendat korda toimuv ekstreemspordifestival “Kuldrula” on veetud koguni nädalapikkuseks.

“Kuldrula” peakorraldaja Sander Ilvese teatel kohtab ekstreemsportlasi Pärnu keskklinnas juba nädala algusest, kui esmaspäevast kolmapäevani kell 15 toimuvad Port Artur 2 kaubanduskeskuse ees demonstratsioonsõidud. Selleks puhuks ehitatakse Port Artur 2 juurde miniramp.

Esmaspeäval näeb sellel rula-show’d, teisipäeval in-line show’d ja kolmapäeval bmx show’d. Demonstratsioonide vaheajal võivad rambil oma oskusi proovida kõik huvilised.

Neljapäevaks liigub ramp keskranda Pärnu surfiklubi territooriumile, kus päikeseloojangu ajal toimub fotosessioon. Näeb trikke ja muusikat mängivad surfiklubi DJd. Eelnädala lõpetab reedel “Kuldrula” festivali ametlik soojenduspidu ööklubis Bravo, kus üritusel “Bad Jam” astuvad üles DJ Bad J Eestist ja DJ Face Soomest.

Bravo sisustatakse selleks puhuks bmx-rataste, rulade ja lohedega.

Ilvese kinnitusel on “Kuldrula” tänavu ette võetud suuremalt kui eales varem.
Järgmisel nädalavahetusel, 14.-15. augustil toimuvad uues rulapargis “Kuldrula 2010” rula-, ratta- ja uisuvõistlused.

“Kohal on Eesti paremik ja välja selgitatakse parimad sõitjad,” lubas Ilves. “Munamäele on üles seatud RedBulli lounge, kus toimub “DJ Fest 2010” eelvoor. Samuti toimuvad DJ algteadmisi tutvustavad töötoad, külalistele pakutakse meeldivat ajaveetmist.”

Laupäeval on Munamäel eelsõidud ja päeva lõpetab kell 18.15 algav parima triki võistlus.
Pühapäeval sõidetakse samas finaalid ja õhtul kell 19.30 toimub kõrgeima hüppe võistlus.
Peale skate-pargi toimuvad “Kuldrula” üritused rannas ja sadamas.

Nii saab rannas terve nädalavahetuse kaasa elada lohesurfi Eesti meistrivõistlustele freestyle’is ja race-sõidus.

Pühapäeval, 15. augustil kell 15 on Pärnu kesklinna sadamas aga Lustipargi korraldatud Eesti meistrivõistlused veelauasõidus.

“Kuldrula” ametlik jätkupidu tuleb laupäeva öösel Pärnu Beach Clubis, kus astub lavale tänavuse Rocki liiga võitja ansambel Epordwerk, keda saadavad DJd Trigga ja QBA.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles