Mantlipärijad pidid vee tänavamüügiga pappi kokku ajama

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esimesena pidi Mantlipärija saatest lahkuma Agnia Nast.
Esimesena pidi Mantlipärija saatest lahkuma Agnia Nast. Foto: TV3
Miljonikroonise töölepingu ning tippjuhi koha eest Olympic Entertainment Groupis alustas TV3 Mantlipärija saates heitlust
neliteist noort ja edukat inimest. Esimeses saates vallandati nõrga veemüügi pärast 24-aastane Agnia Nast.

Esimese proovitööna lasti noortel juhihakatistel püstitada suur piknikutelk. Karu hinnangul tegutsesid noored kui kirju seltskond - kõik askeldasid omapäi ja mitte meeskonnana.

Kandidaatidest loodi kaks 7-liikmelist võistkonda. Meestest ja naistest eraldi loodud kahele võistkonnale nime panek oli aega nõudev töö ning ei tahtnud kuidagi nn ilusatel ja edukatel laabuda. Naiskonna kapteniks valiti Agnia ja meeskonna kapteniks Terko.

Naised valisid nimeks "Karmiina" ja mehed "Impera".

Esimeseks tööks anti 2500 krooni eest müüa tavalist pudelivett Tallinna tänavatel viie tunni ja kümne minutiga võimalikult suure kasumiga maha. Tüdrukud panustasid miniseelikutele ning Cadillaci istumise võimalusele. Mehed püüdsid poissmeeste peo sildi all vett turustada.

Vett müüdi nii pudelite kui ka plokkide kaupa, turistidele, suvalistele möödakäijatele, taksojuhtidele, firmadesse. Kui tüdrukud müüsid vaid ligi 2607 krooni eest, siis poisid teenisid ligi neli korda rohkem ehk ligi 9508 krooni.

Võitjad said minna Palmse mõisa rikkalikku õhtusööki nautima. Naised pidid aga kohvrid pakkima ja minema Karu palge ette oma saatust ootama.

Karu oli pettunud, et naised suutsid nii vähe müüa. Naiste hinnangul järgisid nad liigselt reegleid, samuti ei soosinud ilm veemüüki. Pooleliitrise veepudeli eest küsiti 25 krooni ning Rocca al Mare kaubanduskeskuse ees leidus ka ostjaid, sest võimalus istuda Cadillaci meelitas ligi.

Karu sõnul rikkusid tüdrukud ka reegleid, sest müüsid võõral territooriumil ehk bussijaamas ilma loata. Tüdrukud tunnistasid, et nad jätsid ka ühe ploki kaupmehele ehk said vähem kaupa, kui telliti.

Karu ründas tõsise näoga ning see tekitas noortes naistes ebamugavust. Kapten Agnia valis nõrgimateks lülideks Viktoria ja Pireti. Nende kolme seast vallandas Karu mängust kapten Agnia, sest ta oli juhina nõrk ega hallanud protsessi.

Noored poosetasid saates kallite luksusautodega ning elasid rikkalikult sisustatud Fahle majas. Rikkus ajas võistlejad kihevile ja nad nautisid selgelt tähelepanu.

Avasaatele kohaselt oli saate alguses probleeme käivitumisega, sest palju võõraid nägusid tegutsesid sihitult.

Tippjuhi kandidaadid on 24-aastane filiaalijuht Agnia Nast, 25-aastane audiitor Ülar Kirikal, 31-aastane audiitor Viktoria Ross, 30-aastane tootejuht Veronika Pavlova, 30-aastane projektijuht Terko Jakobson, 29-aastane tegevjuht Sverre Puustusmaa, 28-aastane juhataja Sirle Truuts, 29-aastane tootegrupijuht Riho Eensoo, 35-aastane osakonnajuhataja Piret Paabusk, 29-aastane kvaliteedijuht Matti Lilleväli, 37-aastane klienditeenindusjuht Marju Kaev, 24-aastane juhatuse liige Lauri Paeveer, 23-aastane juhatuse assistent Kadri Troska, 30-aastane tegevjuht Imre Mürk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles