Rannapark ootab stiilseid piknikulisi

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rannaparki oodatakse stiilseid piknikulisi.
Rannaparki oodatakse stiilseid piknikulisi. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Järgmise nädala lõpul Pärnus toimuva festivali “Augustiunetus” raames kutsuvad korraldajad kõiki peresid ja sõpruskondi Rannaparki perepiknikule ja osalema kuurordiseiklusel.

Laupäeval, 14. augustil kell 18 toimub “Augustiunetuse” perepiknik, millele tulijad peaksid end varustama piknikuteki ja -korviga ning vaatama enne tulekut veidi ringi riidekapis, leidmaks silmailuks vahva ja sobiv riietus. Piknikulisi väisab žürii ning kõige retrohõngulisem ja stiilsem seltskond võidab auhinna kohvikult Supelsaksad. Toredaim piknikupere kuulutatakse välja kell 19.30.

Seiklushimulised on samal päeval kell 19.30 kuni 20.30 oodatud osalema Rannapargis toimuval kuurordiseiklusel. Selleks on vajalik eelnevalt registreerida vähemalt neljaliikmeline võistkond. Läbida tuleb maastikumängule omaselt punkte, kus peab vastama mõnele lihtsale kuurorditeemalisele küsimusele või sooritama väike osavuskatse. Kõiki lõpetajaid ootab väike auhind ja enim punkte kogunud võistkond pälvib eriauhinna. Kuurordiseiklusele saab registreerida 13. augustini meiliaadressil info@act.ee. Lisainfo Margit Suhhostavetsi telefonil 506 5384. (PP)
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles