Pärnakaid oodatakse pidžaamajooksule

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Augustiunetuse" jooksul on kõigil võimalus demonstreerida oma magamiskostüüme. Pildil "Eesti otsib superstaari" esimese hooaja osalised.
"Augustiunetuse" jooksul on kõigil võimalus demonstreerida oma magamiskostüüme. Pildil "Eesti otsib superstaari" esimese hooaja osalised. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Tuleval laupäeval, 14. augustil Pärnus toimuva tänavafestivali “Augustiunetus” raames leiab aset kostümeeritud ööjooks, kuhu võistlejaid oodatakse pidžaamades ja öösärkides.

“Et tavapäraseid ja tõsiseid jooksuvõistlusi toimub Eestis piisavalt palju, otsustasime korraldada “Augustiunetusel” väikse kiiksuga jooksuürituse ja kutsuda unetud kehakultuurist osa saama,” rääkis võistlust korraldava MTÜ Stamina SK juhatuse liige Urmo Raiend. “Vihane mõõduvõtt on vähemoluline, eelkõige soovime, et iga osaleja tunneks rõõmu liikumisest sumedas augustiõhtus.”

Ööjooksu start antakse Pärnu kuursaali lähedal 14. augustil kell 21, rada on 4,2 km pikk ja see kulgeb mööda rannaäärset parki.

Jooksule saab registreerida 12. augustini Stamina SK veebiküljel www.stamina.ee, telefonil 671 8548 (tööpäeviti 10-16) ja võistluspäeval stardi-finišipaigas kella 20ni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles