2 Quick Start tutvustab täna klubis Venus oma uut albumit

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
2 Quick Start
2 Quick Start Foto: 2 Quick Start

90-ndate menubänd 2 Quick Start on lõpetanud stuudios oma uue albumi salvestamine ja tutvustab uut materjali täna Tallinnas klubis Venus ka pealinna avalikkusele.

2 Quick Start'i uus album kannab nime 2010 ja sisaldab 12 tuliuut laulu, mis kõik on trio Paulus/Laisaar/Kotkas kirjutatud. Tekstiautoritena figureerivad plaadil Heiti Kender ja Jana Hallas.

Sündmus on harukordne seetõttu, et eelmine stuudioalbum 2 Quick Start'ilt ilmus 9 aastat tagasi. Mäletatavasti kandis 2001. aastal ilmunud bändi viimane kauamängiv nime Ühega Miljoneist.

Ehkki kahe stuudioalbumi vahele mahub tervelt 9 pikka aastat, ei saa öelda, et 2 Quick Start'i trio kogu selle aja käed rüpes oleks istunud.

Peale selle, et bänd kogu selle sajandi esimese kümnendi aktiivselt kontserte on andnud, on nendesse aastatesse mahtunud ka kolmas koht 2002. aastal Eurovisiooni lauluvõistlusel lauluga "Runaway" (esitaja rootslanna Sahlene).

Veel üks osalemine suurel Eurovisioonil 2006. aastal lauluga "Through My Window" (esitaja taas rootslanna, Sandra).

Eesti esimese superstaarisaate võitja Birgit Õigemeele debüütalbum (2 Quick Start'i trio poolt kirjutatud lauluga "365 Days". Sellelt albumilt võitis Birgit alles hiljuti Rootsis rahvusvahelisel lauljate konkursil 2. koha).

Eesti Otsib Superstaari teise hooaja võitja Jana Kase debüütalbum "Face In the Mirror"ja  ansambli Slobodan River album "Surrounded", Ithaka Maria album "A Little Wicked".

Alates 2007. aastast on 2 Quick Start'i team olnud hõivatud ka paljude teleprojektide - Eesti Otsib Superstaari kolm hooaega, Laulud Tähtedega kaks hooaega, Eesti Otsib Lemmiklaulu jt.,  muusika tootmisega.

Täna õhtusel kontserdil klubis Venus ei jäta 2 Quick Start loomulikult oma kuulajaid ilma ka võimalusest kuulata bändi vanu hitte. Esitamisele tulevad kindlasti "Kingitus", "Ühega Miljoneist", "Naerata" ja teised igihaljad lood.

2 Quick Start'i uus album "2010" jõuab poelettidele lähiajal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles