Staari-Anis ihkab täna õhtul parima laulja tiitlit

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anis Arumets
Anis Arumets Foto: Meelis Tomson / Õhtuleht

Selleks saada avaneb noormehel võimalus täna Rock Cáfes, kui toimub noormuusikute BändCämpi konkurss.

41 muusikahuvilist noort on sel nädalal teinud mõne päeva muusikatrenni Raplamaal, et bändidesse loosituna luua üks oma lugu ja selgeks õppida kaks kaverit. Superstaarisaatest tuntud Anis Arumets organiseerib tegevust kollektiivis nimega Cosmodisch ja mainib Õhtulehe veebiväljaandes, et õhtusel kontserdil on nende bänd valmis ülbikutest konkurentidele koha kätte näitama, millega siis Anisele endale kaasneks seltskonna parima laulja aupaiste. Lootust võiks Anisel ja Cosmodischil isegi olla, sest  kaverdamiseks valisid nad maitsekad lood: Depeche Mode`ilt «Personal Jesus» ja Iris Vesikult «Ice Cold Story».

Tuntud nimedest tasub laagriliste seast mainimist veel Anti Kammiste poeg Eric Kammiste, kes mängib kitarri ja superstaarisaate varasemast hooajast tuntud laulja Nele Kirsipuu.

 Laagri korraldaja Kethi Uibomägi sõnul tegid laagris noortele töötubasid Erik Meremaa (House of Gamesi solist), Henno Kelp (Terminaatori bassist) ja ka koolitaja Peeter Pärtel, kes selgitanud muuhulgas noortele, et tänaval kontserdipileteid müües on kõige tähtsam suure energia väljanäitamine.

Parim bänd saab auhinnaks just laagris loodud loo salvestuse stuudios Kookon, mille rahaline väärtus on umbes 4000 krooni. Žüriisse kuuluvad teiste seas Anu Saagim ja Erik Meremaa.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles