Piletimäng: tantsi koos Meie Mehega!

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aivar Riisalu ansamblist Meie Mees.
Aivar Riisalu ansamblist Meie Mees. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Pärnu Postimees ja vabaajaportaal 24tundi.ee jagavad igal nädalal Pärnu meelelahutusürituste priipääsmeid.

Järgmisel reedel, 13. augustil jõuab Pärnu ranna kõlakotta selle suve lõbusaim suvetuur, kui Eesti kõvemaid tantsulõvisid otsivad ansambel Meie Mees ja legendaarne Bläck Rokit!

Loosime suve kõige kõvemale kontserdile välja 3x2 pääset ja peale selle ootab võitjaid Meie Mehe plaat bändi parimate hittidega!

Võitmiseks vastake õigesti alljärgnevale küsimusele.

Selle mängu küsimus: “Kas Meie Mees jagab oma suvetuuri kontsertidel kõige kõvemale tantsupaarile kuldseid kingi või sametisi susse?”

Vastuseid koos vastaja andmetega (telefoninumber, e-posti aadress ja täisnimi) ootame kolmapäevaks, 11. augustiks piletimängu e-posti aadressil melu@parnupostimees.ee või postiaadressil “Piletimäng”, Pärnu Postimees, Rüütli 14, 80010 Pärnu.

Võitjatega võtame ühendust, samuti teavitame võitjatest Pärnu Postimehes ja portaalis 24tundi.ee.
Eelmise mängu küsimuse “Kas “Suvehitt” toetab lasterikkaid peresid või südamehaigeid lapsi?” õige vastus on paljulapselisi peresid.

Laupäevaks võitsid perepääsme Pärnu Vallikäärus toimuvale “Suvehiti” kontserdile Lii Suhhostavets, Sirje Peters ja Erika Rulli. Kõigi võitjatega võtame ühendust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles