Selgus Joan Riversi surma põhjus

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Joan Rivers (2009)
Joan Rivers (2009) Foto: SCANPIX

Neljapäeval avaldatud lahkamisaruanne kinnitas, et Ameerika koomik Joan Rivers suri operatsioonist põhjustatud tüsistuste tagajärjel.

81-aastasele staarile tehti 28. augustil häälepaelte operatsioon, kuid tema hingamine katkes ootamatult, kirjutab Hollywood Reporter. Nädal hiljem naine suri.

Lahkamisaruandest selgus, et Riversile tehti larüngoskoopia ja ülemise seedetrakti endoskoopia, mille käigus tekkis tema ajus hapnikupuudus: «Surma klassifikatsioon on terapeutiline tüsistus, mis tähendab, et surma põhjustas meditsiinilise ravi prognoositav komplikatsioon.»

Riversi sõbrad on varem selgitanud, et tegemist oli «diagnostilise protseduuriga», millega Joan soovis teada saada, miks tema hääl on kähedaks läinud. Väljaande New York Daily andmetel oli Rivers andnud nõusoleku endoskoopiaks, kuid mitte planeerimata biopsiaks, mille käigus tema hingamine peatus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles