Video: Ott Lepland pani laulu sisse oma hinge ja südame

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Lepland
Ott Lepland Foto: Kanal 2

Kanal 2 «Laula mu laulu» kolmanda saate keskmes oli Terminaatori rokkar Jaagup Kreem, kelle hittidest esitasid oma versioone Tõnis Mägi, Eda-Ines Etti, Ott Lepland, Birgit Õigemeel, Lea Dali Lion ja Jarek Kasar.

Ott Lepland valis esitamiseks oma lemmiklaulu Terminaatori loomingust - «Ainult sina võid mu maailma muuta» - ja tegi sellest James Browniliku versiooni.

Jaagup oli Oti esitusest vaimustuses: «Mul on ju kõikide nende lugudega isiklik suhe. Kui Ott laulis «Ainult sina võid mu maailma muuta», mäletasin täpselt seda päeva, millal ma selle kirjutasin. Kuidas ma ootasin kirja, kuidas kirja ei tulnud ja käisin postkasti vaatamas... Olin katki ja umbes sama katki olin nüüd, kui Ott laulis. Kui Ott pihta hakkas, ei saanud ma üldse aru, mis looga tegemist on. Super arranžeering! Kui veel inimesele lugu meeldib ka, siis ta oskab seda edasi anda. Sipelgad jooksid mööda selga.»

Tõnis Mägi lisas: «Ma olen seda korduvalt öelnud, et Eesti muusika ei ole kunagi nii heal tasemel olnud kui praegu. See on ju täitsa uskumatu.»

Vaata Oti etteastet Kanal 2 videost! Kuidas meeldib?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles