Jennifer Hudson: kaalujälgimine võttis mult rinnad!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Terve aasta kestnud treeningud ja dieet on Jennifer Hudsonile andnud tõeliselt ihaldusväärse figuuri.
Terve aasta kestnud treeningud ja dieet on Jennifer Hudsonile andnud tõeliselt ihaldusväärse figuuri. Foto: SCANPIX

«Ma ei taha enam saleneda,» kurtis USA näitlejanna Jennifer Hudson ajakirjale InStyle. «Minu kihlatu David kurdab, et mul ei ole enam rindu. Ta üritab mind pidevalt toita.»

Läinud aasta augustis poja sünnitanud 28-aastane muusik ja näitlejanna on aastaga teinud läbi totaalse muutumise, kaotanud kaalust ligi 30 kilo ning näeb välja saledam kui iial enne.

Eduka kaalukaotuse taga on Ameerika kaalujälgijate liikumine. Kuna Jenniferil õnnestus kaalujälgijate programmi läbimine eriti edukalt, valiti naine ka firma esindusnäoks. Nüüd aga tunnistas ta, kui ränk oli liigsetest kilodest vabanemine tegelikult: viiel päeval nädalas treeningud, lisaks äärmiselt piiratud kalorsusega toiduvalik.

Jenniferi meelest on ta oma eesmärgi saavutanud ja võib endale taas hõrgutisi, näiteks šokolaadi lubada. «Enam saleneda ma ei taha, te ei hakka mind kunagi päris kõhnana nägema,» lubas ta.

Lisaks salenemisprojektile on mainekate Grammy ja Oscari võitnud näitlejannal olnud ka muidu töine aasta. Tal sai valmis värske helikandja ning ühtlasi planeerib ta juba tulevasi pulmi. 2008. aasta oli Hudsonile eriti ränk, sest tema ema, vend ja seitsmeaastane õepoeg hukkusid Chicagos toimunud tulistamistragöödias.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles