Genka: tahaks ka 20 aasta pärast «Legendaarse» lugusid esitada

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Schilling 2014, Genka
Schilling 2014, Genka Foto: Meisi Volt

Sellel sügisel sai 10 aastat Toe Tagi hiphopalbumi «Legendaarne» ilmumisest ning sel puhul tulevad 16. oktoobril kohvikklubis Sinilind kokku Toe Tagi originaalliikmed, live-koosseisude muusikud ja head sõbrad. Teine Revole pühendatud kontsert toimub 18. oktoobril klubis Tapper.

«Me kanname esimest korda elus terve plaadi ette, kõik lood otsast lõpuni,» paljastas Genka portaalile Menu, et tahaks, et laulud meenutaksid natukenegi algupäraseid lugusid.

Genka rääkis, et plaat käib veel praegugi temaga kaasas, sest kontsertidel kannab ta siiani ette lugusid, mis on pärit just «Legendaarselt». «See on tore, et tänapäeval väikesed lapsed ja noored teavad lugusid sealt pealt,» lisas räppar.

Kuigi Toe Tagi ei näe enam kunagi täies koosseisus laval, tahaks Genka ka 20 aasta pärast «Legendaarse» lugusid esitada. «Ma loodan, et meid 20 aasta pärast kutsutakse lavale, mitte, et me peame ise minema ütlema, et 30 aasta eest olime me lahedad kutid, kuulake nüüd meid ka.»

16. oktoobril mängitakse «Legendaarne» ette täispikkuses ning selleks astuvad lavale  Genka, Paul Oja, Põhjamaade Hirm, Metsakutsu, Kozy, Quest, Stupid F, Suur Papa, Reket, Mc Bob, Cool D, Beebilõust, Okym, HVNS, Tarvo Valm, Terjo Jr, Maik Grüner ning mitmed teised.

18. oktoobril jätkub heategevuslik kontsertkava eriilmelisemate rütmidega rokiklubis Tapper, kus astub lavale Revo kauaaegse sõbra Tarvo Valmi uusim projekt Pärl, lisaks ansamblid Wyrm Sub Terra, Carlos Ramirez ning ansambli A-rühm liikmed.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles