Toe Tag ja sõbrad teevad varalahkunud Revo Jõgisalule kahe kontserdiga kummarduse!

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Revo Jõgisalu
Revo Jõgisalu Foto: Annika Erg

Sellel sügisel sai 10 aastat Toe Tagi hiphopalbumi «Legendaarne» ilmumisest ning sel puhul tulevad 16. oktoobril kohvikklubis Sinilind kokku Toe Tagi originaalliikmed, live-koosseisude muusikud ja head sõbrad. See on ühtlasi ka esimene kord peale Revo lahkumist, kui Toe Tagi liikmed ametlikult koos lavale astuvad. Teine Revole pühendatud kontsert toimub 18. oktoobril klubis Tapper.

16. oktoobril Sinilinnus ettekandele tulev album «Legendaarne» jõudis sel aastal avaldatud Eesti Ekspressi kõigi aegade Eesti tipp 100 albumite tabelis 13. kohale, Raadio2 rahvahääletuse top 20s aga lausa 8. kohale. 16. oktoobril, mängitakse «Legendaarne» ette täispikkuses ning selleks astuvad lavale astuvad Genka, Paul Oja, Põhjamaade Hirm, Metsakutsu, Kozy, Quest, Stupid F, Suur Papa, Reket, Mc Bob, Cool D, Beebilõust, Okym, HVNS, Tarvo Valm, Terjo Jr, Maik Grüner ning mitmed teised.

18. oktoobril jätkub heategevuslik kontsertkava eriilmelisemate rütmidega rokiklubis Tapper, kus astub lavale Revo kauaaegse sõbra Tarvo Valmi uusim projekt Pärl, lisaks ansamblid Wyrm Sub Terra, Carlos Ramirez ning ansambli A-rühm liikmed.

Sõber Paul Oja meenutab, kuidas Revo oli alati avatud erinevatele muusikastiilidele: «Mäletan, et vaatasin kord külas olles ta plaadikogu ja tekkis küsimus, kas ta räppi ei kuulagi. Revo, nagu ka mina ja Genka, oli üks nendest inimestest, kes jõudis hiphopini läbi metal-muusika ja ma arvan, et tema oli meist kolmest see, kes kõige tugevamini oma juurte juurde kinni ka jäi. Usun, et see oli paista ka lavalt, kajamas tänaseni tema loodud muusikas.»

Kuula muusikat, tee head!

2011. aastal, kui Revo Jõgisalu suri, loodi tema mälestuseks loodi MTÜ FoRevo, mille eesmärgiks on ennekõike teadvustada noori nahavähivormist melanoom, juhtida nende tähelepanu oma tervisele ja selle hoidmisele, propageerida läbi preventiivse tegevuse tervislikke eluviise ja toetada noortekultuuri läbi subkultuursete väljundite.

MTÜ aitab igati kaasa antud vähivormi ennetamisele ja teadvustamisele ning kõik kahe kontserdi tulud lähevad FoRevo fondile.

Lisainfo:

Tapperi kontserdi kohta siin.

Sinilinnu kontserdi kohta siin.

Revo Jõgisalu lugu ning fondi tegemiste kohta saad lähemalt lugeda SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles