Vaata ja naudi! Eesti muusikamaastik sai rikkamaks ühe magusa ja bassise kooseluga

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lauljatar ja laulukirjutaja Margaret Kelomees ning kaks DJd/produtsenti Bisweed (Maksim Adel) ja Shromik (Mikk Raudsepp) moodustavad koosluse HONEYHAZE
Lauljatar ja laulukirjutaja Margaret Kelomees ning kaks DJd/produtsenti Bisweed (Maksim Adel) ja Shromik (Mikk Raudsepp) moodustavad koosluse HONEYHAZE Foto: Erakogu

Kuigi lauljatar ja laulukirjutaja Margaret (Margaret Kelomees) ning kaks DJd/produtsenti Bisweed (Maksim Adel) ja Shromik (Mikk Raudsepp) on üheskoos muusikat teinud ning Eestis ja välismaal veel valmimisjärgus albumi «27» materjali esitanud varsti juba pea aasta jagu, on kolme muusiku sümbioos ametlikuks saanud alles nüüd.

Nimelt on kolmik langetanud otsuse oma ebatraditsionaalse perekonna HONEYHAZE'i nime alla registreerida – see on magusa, mesise glasuuriga lüürika ja bassiste biitide sulni udu harmooniline kooslus ning need kolm sõpra on võtnud oma südameasjaks ühiselt jutustada lauljatari ja lüürika autori Margareti üdini isiklikku lugu.

Enne veel, kui see jutustus helikeelses vormis albumina laiemale avalikkusele kättesaadavaks muutub, jätab HONEYHAZE oma esimese jalajälje maha veidi teisiti.

Kolmik avaldab austust Ühendriikide lauljatarile Robin S'ile, kelle nüüdseks legendaarse staatuse saavutanud singel «Show Me Love» ilmus 24 aastat tagasi 13. oktoobril - suure kummardusena on HH sellest samast palast valmis saanud cover'i.

Ühtlasi tähistavad Margaret, Mikk ja Maksim sellega oma ametliku «kooselu» algust.

Visuaali HONEYHAZE'i loole on filminud ning kokku pannud foto- ja videomeister Maanus Kullamaa.

Lugu saab kuulata ning tasuta alla laadida HONEYHAZE'i SoundCloudi lehelt.

Muusikute edasiste tegemistega saab end kursis hoida Facebooki abiga.

Võrdlusmomendi tekitamiseks kuula ka originaallugu!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles