ELU24 LIVE/ külas käis kaunis Triin Niitoja bändiga John4

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Elu24 live jätkab suure hooga ning sel neljapäeval, 16. oktoobril  käis külas selle suve ühe suurima hiti «Jää» autor Triin Niitoja bändiga John4.

Triin Niitoja & John4 on 2010. aastal kokku tulnud bänd, mis segab country, rock ja pop muusikat.

Foto: promo

Bändi kuuluvad «Eesti otsib superstaari» saate finalistid Triin Niitoja, Jaanus Saago ning neile lisaks Kid, Siim Avango, Jevgeni Babkin ja Roland Tiiroja.

Foto: promo

Singlitena avaldatud lood «Nii on ja jääb» ja «Hõbedased tiivad» on saanud korralikult eetriaega Eesti raadiojaamades. «Hõbedased tiivad», mille tele esmaesitlus toimus «Eesti otsib superstaari» saates valiti TV3 sügis-talve hooaja tunnuslooks ning püsis nädalaid Eesti eri raadiojaamade mängitavuse esitabelis esikohal.

Foto: Jelena Rudi

Kolmas singel «Põhjatuul» ilmus 2012 ja neljas singel «Detsember» 2013 aasta lõpul mis jõudsid erinevate raadiojaamade edetabelitesse.

Foto: Jelena Rudi

2014. aasta möödub bändil stuudios ja kontserte andes.

25. juunil ilmus bändil Triin Niitoja & John4 muusikavideo loole «Jää», millest sai populaarne edetabelite vallutaja. «Tegemist on minu ja Jaanuse (Jaanus Saago) duetiga, kuhu on lisaks meile kutsutud kaasa tegema ka Free Flow Studio ja Koidupuna rahvatantsijad,» rääkis Triin loost ja videost.

Foto: promo

«Mina usun, et peaksime jääma selle juurde, mis meid õnnelikuks teeb, mis iganes see siis on, sageli kuulatakse liialt teiste arvamust, kuid nõnda täidame vaid kellegi teise unistust - sellest lugu räägibki,» lisas kaunitar.

Artist Triin Niitoja esineb nii trio kui ka terve bändiga.

Triin Niitoja & John4 külastas Elu24 hubast stuudiot neljapäeval, 16.  oktoobril.

Vaata järele, mis saates toimus!

Foto: Sander Ilvest

Saatejuht Anu Saagim tänab rõivabrändi LINDEX!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles