Mika peab võimalikku vihma kontserdi ajal boonuseks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mika esineb täna õhtul Tallinnas
Mika esineb täna õhtul Tallinnas Foto: Mika fänniklubi

Kolmveerand tundi tagasi jõudis Tallinna lauluväljakule briti poppsensatsioon Mika (26), kes, nähes teda ootavat kaamerate parve, ütles, pole enne kontserti suurem jutumees.

Tumepunase BMWga ette sõitnud laulja esines eile Riias, kust väidetavalt saabus Tallinna autoga. Küsimusele, kas ta kavatseb pärast kontserti kuhugi klubisse pidutsema minna, vastas valget pluusi kandev Mika jaatavalt, lisades: «Loomulikult, algab mul nüüd ju neljapäevane puhkus.»

Kuna alles kuue paiku tuli lauluväljakul maha kõva vihmasahmakas, avaldas Mika lootust, et kontserdi ajal püsib taevas kuiv, kuid lisas: «Ja kui hakkabki sadama, pole sellest lugu, saab olema rohkem lõbu.»

Küsimusele, kuidas talle meeldib tema soomepärane nimi, vastas laulja, et see talle muret ei tee, kuna vähemalt [Eestis – T.L.] ei peeta seda nime veidraks. Mika kontsert algab täna Tallinna lauluväljakul umbes kell pool kümme.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles