Meenuta armastatud Tarmo Leinatamme «Kreisiraadio» videoklippidest

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kreisiraadio: tegijad on aru saanud lihtsuse geniaalsusest. Selge üldpilt klassikaliste ülikondade abil, mis on kastetud kontrastsesse kollasesse ja sinisesse värvipotti ning kiirgavad positiivset energiat. Või kui mitte see, siis kindlasti mõjuvad energiliselt taustal sätendavad tantsijad. Kõik toimib! Siiski on Peeter Oja pintsakulõige millegipärast paremini õnnestunud.
Kreisiraadio: tegijad on aru saanud lihtsuse geniaalsusest. Selge üldpilt klassikaliste ülikondade abil, mis on kastetud kontrastsesse kollasesse ja sinisesse värvipotti ning kiirgavad positiivset energiat. Või kui mitte see, siis kindlasti mõjuvad energiliselt taustal sätendavad tantsijad. Kõik toimib! Siiski on Peeter Oja pintsakulõige millegipärast paremini õnnestunud. Foto: Liis Treimann

Eile õhtul suri pärast pikka haigust armastatud dirigent, meelelahutaja, legendaarse koomikutetrio «Kreisiraadio» üks liige ja poliitik Tarmo Leinatamm.

Armastatud koomik ja dirigent Tarmo Leinatamm oli abielus ning tal oli kaks last.

Ta on löönud kaasa ka mitme ansambli töös, teiste seas Harmoonikutes, Elektras ja Rosta akende koosseisus. Raadiokuulajaile ja televaatajaile on ta ilmselt eredaimalt meelde jäänud huumorisaatest «Kreisiraadio».

Leinatamme ärasaatmine on 20. oktoobril algusega kell 14 Vanemuise teatri suurest majast. Perekonna teatel on kõik, kes soovivad temaga hüvasti jätta, oodatud, kuid pärgi palutakse mitte tuua.

Foto: Liis Treimann

Vaata ja meenuta mõningaid klippe humoorikast «Kreisiraadiost»!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles