Nele-Liis Vaiksoo: Eve Viilupi surm oli mulle väga suur šokk

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Muusikalistaar Nele-Liis Vaiksoo oma esimest sooloplaati  «Mina»
Muusikalistaar Nele-Liis Vaiksoo oma esimest sooloplaati «Mina» Foto: Tiit Mõtus

Saatest «Laulukarussell» välja kasvanud lauljatar Nele-Liis Vaiksoo jaoks oli armastatud teleprodutsendi lahkumine suur šokk.

«See oli mulle väga suur šokk, kui ma hommikul tema lahkumisest kuulsin, kuna võin öelda, et olen temaga koos üles kasvanud,» meenutas laulja Nele-Liis Vaiksoo valulikult kurba teadet ajalehele Pealinn, et eile õhtul suri teleprodutsent Eve Viilup.

«Ta on olnud ema eest väga paljudele Eesti lauljatele, kellest praeguseks on välja kasvanud suured artistid,» rääkis lauljatar.

Vaiksoo sõnul on Viilupi tele- ja muusikapanus meeletu, kuna ta on alati oma hea sõna ja nõuga aidanud ning suunanud.

Nele-Liis Vaiksoo tutvus Evega 6-aastaselt, kui alustas laulmist Lasteekraani Muusikastuudios ning sealt alates on ta olnud talle nagu teine ema. «Mind alati hämmastas, kui hea suhtleja ja organiseerija ta oli ning tema soojust ja armastus laste ning muusika vastu oli piiritu. Tema juurde võis alati minna ja lihtsalt rääkida. Ta kuulas, oli toeks ja võimalusel aitas! Mäletan, et ta rääkis läbi minu päris esimese muusikalilepingu, kartuses, et äkki tehakse noorele teismelisele muidu tingimustes liiga ning toetas tol ajal mõtet, et ma tegeleksin ka edaspidi laulmise ja näitlemisega,» meenutas lauljatar Elu24-le.

«Viimane pikem jutuajamine temaga jääb paari aasta taha, kui olin kaotanud pereliikme ning me lihtsalt vestlesime... tunde- inimsuhete, surma ja matuste üle. Sellel vestlusele olen ma aastate jooksul korduvalt mõelnud, kuid täna saab tol hetkel öeldu minu jaoks justkui uue tähenduse,» lisas naine.

«Ma jään igatsema sinu tuge ja soojust. Rahulikku teed, kallis Eve!» sõnas Vaiksoo lõpetuseks.

Eve Viilupi ärasaatmine toimub laupäeval, 18. oktoobril kell 12 Tallinna Kaarli kirikus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles