Staardoktor Allan Oolo abiellus

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti soost Kanada spordiarst ja kiropraktik dr. Allan Gary Oolo Austin oma kauni eestlannast pruudi Vivika Virvega.
Eesti soost Kanada spordiarst ja kiropraktik dr. Allan Gary Oolo Austin oma kauni eestlannast pruudi Vivika Virvega. Foto: Erakogu

24. juulil abiellus eesti soost Kanada spordiarst ja kiropraktik dr. Allan Gary Oolo Austin (54) oma kauni eestlannast pruudi Vivika Virvega (26).


Pulmad peeti Kiili vallas Sausti mõisas. «Pulmad olid meil suhteliselt tagasihoidlikud ja privaatsed. Kohale kutsutuid oli umbes 80-90 ringis,» pajatas õnnelik peigmees Elu24-le. «Best man`ideks olid mul neli eesti sõpra ja üks sõber tuli kohale Kanadast.»

«Kõik sujus suurepäraselt, kui välja arvata üks pisike skandaal, mis veidike Vivika tuju rikkus ja piinlikkust tekitas. Sellega sai hakkama üks tema hea sõbranna. Tundub, et oli inimesi, kes ei soovinud meie abielu. Ühesõnaga, mõned olid ilmselgelt meie pulmade vastu.»

Allan ja Vivika on teineteist tundnud juba aastaid. Kohtumine oli pooljuhuslik. «Istusin oma töökoha lähistel ühes Narva mnt kohvikus, kui sellest kõndis mööda imeilus Vivika. Hüppasin püsti ja jooksin talle järele ning palusin tema telefoninumbrit.»

«Vivika oli hämmingus ja ütles, et pole eales võhivõõrale oma numbrit andnud. Sain siiski selle temalt lõpuks kätte ja lubasin helistada. Selgus, et ta oli just oma poiss-sõbrast lahku minemas. Käisime lõunal ja suhtlesime mõnda aega, kuid siis kadus ta mul silmist, sest hakkas uuesti oma endise peigmehega käima.»

«Me ei näinud teineteist paar aastat, kuid kohtusime taas pooljuhuslikult ning siis oli ta oma poisist juba lõplikult  lahku läinud. Me kihlusime möödunud aasta kevadel. Seejärel viisin Vivika LAsse, kus  palusin õhtuhämaruses ja linnatulede säras romantiliselt tema kätt.» 

«Seejärel hakkasime valmistuma pulmadeks. Ettevalmistused kestsid praktiliselt terve aasta ja kulmineerusid kauni peoga Sausti mõisas. Olen  nüüd väga õnnelik mees!»

Oolo ja Virve jagavad ühist kodu romantilises Kadriorus. Doktor Oolo on enda sõnul hinnatud ja mainekas maailmatasemel spordiarst.

Eesti tippsportlastest, nii praegustest kui ka endistest on end tema juures turgutamas käinud näiteks Aleksander Tammert, Indrek Pertelson, Andrus Veerpalu ja Kristjan Rahnu.

Väidetavalt olla kunagi tema juures ravil käinud isegi maailmakuulus laulja Sting isiklikult.

Allan Oolo on ka tuntud värsi-ja laulusepp. Aastal 2007 kogus Maarjamaa diskosaalides populaarsust tema loodud hitt «Estonian Girls», mida võid kuulata SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles