Tantsuparadiisis 100% suvi!

Kersti Raud
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tantsuparadiisis 100% suvi!
Tantsuparadiisis 100% suvi! Foto: Music Factory

Juba sellel reedel, 6.augustil toimub ööklubis Spider Music Factory poolt korraldatav populaarseim veneürituste sari  TANTSUPARADIIS (Танцевальный Pай), alapealkirjaga100% SUVI.

Selle üritustesarjalkõlab terve öö 99% vene muusika tantsuhitte, mida mängitakse hetkel kõigis parimates venemuusika raadiojaamades!

Seekord tunnete Paradiisi väravate avanedes tõelist suve maitset! Õhtu programmis on vaatemänguline baarmanishow ja värskendavad kokteilid, puuviljakehamaalingud, tantsushow õitsevas aias, lisaks veel jahutav külma õhu effekt , seebimullid ja baar otse paradiisi väravas!

Kogu see luksus saab alguse suvises peo- ja rõõmu atmosfääris.

Õhtu peavõrgutaja on  DJ Denis Karabljoff.
Valitakse ka õhtu kõige stiilsem paradiisineiu!
Paradiisi väravad avatakse kell 23.00, kus siis jagatakse tasuta elueliksiiri ja keelatud vilju. Pilet 350 EEK ,naistele südaööni 150 EEK

Tantsuparadiis sõidab Türki! Kui soovid peoseltskonnaga liituda, siis vaata lisainfot siit:  www.trai.ee/turkey/est/

Kui soovid ka kodus vene hitte kuulata, siis vaata igal laupäeval kell 18.00 telekanalit Seitse, kus on eetris saade Tantsuparadiis.

Vaata ka videoreklaami: http://www.youtube.com/watch?v=ICs2EDQP3kQ

Ürituse korraldajad paluvad, et riietus oleks pidulik, spordi- ja rannariietega peole sisse ei lubata!

Lisainfot ürituste kohta leiad siit: http://www.trai.ee

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles