Nüüdsest on lauljatar Triin Sommeri nimi Triin Hunt

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Triin Sommer
Triin Sommer Foto: Kaarel Tigas / SL Õhtuleht


Kunagise menubändi Caater lauljana kuulsust kogunud  ja viimane aasta Buduaari ürituste organiseerimisega tegelev Triin Sommer sõudis läinud nädalavahetusel suvepealinnas Pärnus abieluranda, vahendab Buduaar.ee

Triinu ja tema kauaaegse elukaaslase tagasihoidlikud pulmad peeti 1.augustil Triinu kodulinnas Pärnus Ammende Villas. Paarikümne külalise seas olid vaid noorpaari pere ning kõige lähedasemad sõbrad. Pulmadele eelnenud tüdrukuteõhtu peeti maha ööklubis Sugar.

Triin paljastas, et kogu pulma korraldamine oli enamasti tema enda ja lähedaste õlul ning kuna tegemist oli väikese pulmaga, siis polnud ka muretsemiseks põhjust.

"Oma pulmakleidi leidsin täiesti juhuslikult pulmasalongist Tigasmo. Kusjuures see oli ka esimene pulmasalong Tallinnas kuhu ma sisse astusin. Arvan, et kõikidel naistel tuleb see äratundmine kui nad seda õiget kleiti näevad. Minu soov oli, et mu pulmakleit oleks elegantne aga võimalikult lihtne ning õnneks oli see ka ainueksemplar, mis oli toodud Tallinnasse Hispaaniast," räägib Triin oma kleidiotsingutest Buduaarile.

Kuigi Triinu kooselu on kestnud juba kuus aastat, tunnistab ta, et enne pulmi oli tal ikka närv sees. "Ärevustunne oli terve hommikupooliku ja isegi pärast pulmi. Hommikul ärgates tundus ka veel kõik pigem ühe kireva unenäona. Ütleme nii, et selline uus ja huvitav tunne on hetkel,"räägib kaunitar oma esmamuljetest abielunaisena."

Triin jättis hüvasti ka oma neiupõlvenimega Sommer ning nagu kombeks, võttis ta endale oma abikaasa perekonnanime. Nüüdsest on lauljatari ametlik uus nimi Triin Hunt.

Palju õnne Triinule ka Elu24.ee poolt!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles