Menuseriaali «Elavad surnud» kõhe viies hooaeg algab vähem kui nädala pärast

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Populaarne põnevusdraama «Elavad surnud» (The Walking Dead)
Populaarne põnevusdraama «Elavad surnud» (The Walking Dead) Foto: promo

Mitmetes Euroopa riikides eelnevate hooaegade vaatajarekordid löönud populaarse põnevusdraama «Elavad surnud» (The Walking Dead) viies hooaeg jõuab televaatajateni juba 13. oktoobri õhtul.

Menuseriaali uhiuus viies hooaeg linastub Eestis 13. oktoobril kell 21.00 FOX kanalil, vähem kui 24 tundi peale maailma esilinastust.

FOX International Channels Baltimaade turundus- ja kommunikatsioonijuhi Sille Ruusi sõnul vaatas zombide maailma käsitleva draama neljandat hooaega Euroopas üle 25 miljoni televaataja. ««Elavad surnud» on üks maailma populaarsemaid ja vaadatumaid telesarju ja sellel on väga suur toetajaskond ka Eestis,» ütles Ruus.

Foto: promo

Neljanda hooaja viimane osa lõppes traagiliselt: ellujäänud üritavad meeleheitlikult jõuda turvalisse varjupaika Terminusesse. Otsingute lõpuks avastasid peategelased, et oodatud sihtkoht polnudki see, mida ette kujutati. Juba põnevusdraama viiendas hooajas saab teada, milline on politseinik Rick Grimesi (Andrew Lincoln) saatus.

Foto: promo

«Elavad surnud» on põnevusdraama, mis põhineb Robert Kirkmani koomiksil ning selle on loonud kahele Oscarile kandideerinud Frank Darabont («Shawshanki lunastus», «Roheline miil»). Telesari on pälvinud mitmeid nominatsioone ning võitnud ka Emmy.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles