Lounge Deja Vu toob nädalalõppu lõõgastust pakkuva Jazz Vibes ürituse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reigo Ahven
Reigo Ahven Foto: Lounge Deja Vu

Sel reedel, 10. oktoobril toob Lounge Deja Vu taas kõigini nädalalõppu lõõgastust pakkuva Jazz Vibes ürituse.  Kord kuus toimuv õhtu on seni kõigini toonud parimaid jazz-artiste nii Eestist kui välismaalt. Seekordne üritus on aga otsustanud mitte saksofonisti, klaverimängija või laulija kasuks, vaid pakub koguni nelja erinevat muusikut erinevatel pillidel.

Lausa neli Eesti parimat jazz-artisti astuvad üles sel reedel Lounge Deja Vu's, pakkudes meeleolukat show'd koostöös tantsijate ja DJ'ga.

Esitusele tulevad lood nii saksofonil (Aleksander Baal), klaveril (Holger Marjamaa), kontrabassil (Heikko Remmel) kui ka  trummidel (Reigo Ahven). Need neli osavat meest on muusikamaailmas tuntud ning lubavad lounge'i meeleolu sügisesele stressile vastuolevalt kõrgel hoida. Neli meest, neli pilli ning üks ja ühtlasi ka parim pidu sel ööl - see on Jazz Vibes Lounge Deja Vu's.

Tule ja saa osa meeldivast live-kontserdist ning lõõgastu linna kõige maitsvamate kokteilide saatel.

Juba laupäeval vahetub jazz aga põneva Special Guest ürituse vastu, kui üles astub staar Inglismaalt. See on Special Guest - Cleo Stewart Lounge Deja Vu's.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles