Monaco vürstinna Charlene ootab kaksikuid

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vürst Albert II ja vürstinna Charlene
Vürst Albert II ja vürstinna Charlene Foto: SCANPIX

Maailma meedias levib uudis, et Monaco vürstinna Charlene ootab kaksikuid.

36-aastane vürstinna peaks lapsed ilmale tooma selle aasta lõpul, edastab Daily Mail.

Paar teatas selle aasta mais, et nad saavad vanemateks.

Juba spekuleeritakse, et kui sünnivad kaksikud, kumb neist troonipärimise järjekorras eespool on. Arvatakse, et esimesena sündinu.

Monacos päritakse troon meesliini pidi ning kui vürst Albertil ja ta naisel sünnib kaks tütart, mis siis saab.

2002. aastal muutis eelmine Monaco vürst Rainier põhiseadust nii, et troonile on õigus saada ka ta tütardel, printsess Caroline´il ja Stephaniel ning nende lastel, kui nende vend, prints Albert ei abiellu ega saa ametlikke järglasi.

Lõuna-Aafrika Vabariigi endine olümpiaujuja abiellus Monaco vürsti Albert IIga 2011. aasta juulis.

Selle aasta juunis teatas Albert, et tema ja ta naine on üliõnnelikud, et saavad järglase. Nüüdseks on teada, et vürstinna ootab kaksikuid.

Monaco vürstil on varasemast kaks abieluvälist last. Tütar Jazmin Grace Grimaldi sündis 1992. aastal ja tema ema on ameeriklanna Tamara Rotolo. Poeg Alexandre Coste sündis 2003. aastal ja tema ema on Togo päritolu Nicole Coste.

Need kaks last ei ole Monaco troonipärimise järjekorras, kuid nad saavad osa oma isa vürst Alberti pärandist. Vürst Albert lasi teha DNA-testi, tegemaks kindlaks, kas need kaks last ikka on tema omad.

Monaco eelmine vürst Rainier III, kelle abikaasa oli Hollywoodi staar Grace Kelly, valitses Monacos 56 aastat. Ta suri 2005. aastal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles