Vanilla Ninja endine laulja Maarja Meriste-Kivi naudib elu Los Angeleses

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Renee Meriste ja Maarja Meriste-Kivi. Foto on tehtud 5 aastat tagasi
Renee Meriste ja Maarja Meriste-Kivi. Foto on tehtud 5 aastat tagasi Foto: Arno Saar/ Õhtuleht

Vanilla Ninja algkoosseisu laulja Maarja Meriste-Kivi elab koos abikaasa Renee Meristega USAs ja tegeleb jõudumööda muusikaga.

Maarja, Renee ja nende tütar Dora-Liisa kolisid kolm ja pool aastat tagasi Los Angelesesse lõõmava päikese alla ning elavad praegu kohas nimega Woodland Hills. «See on väga mõnus koht elamiseks, puhas ja looduskaunis. Ainuüksi tütre autoga kooli viimine pakub hingematvalt ilusaid vaateid mägedele," räägib Maarja Õhtulehes, lisades, et tema elupaigast ookeani äärde sõiduks kulub pool tundi.

Ehkki Maarja, artistina tuntud kui Marya Roxx, laulukarjääris pole veel suurt läbimurret toimunud, suudavad nad abikaasaga end muusikast ära elatada ega pea lisatöid tegema.

«Alguses andsime väga palju kontserte Los Angeleses, kuid nüüd oleme saanud ka palju pakkumisi Euroopast. Esinesime hiljuti Saksamaal, Inglismaal, Tšehhis ja Prantsusmaal,» selgitab Maarja ja lisab, et Eesti lauljatest meeldib talle Birgit Varjun.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles