Koit Toome jagas Valgas pool tundi autogramme

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Släm Valgas autogramme jagamas.
Släm Valgas autogramme jagamas. Foto: Erakogu

Eelmisel nädalal Valgas tuuritanud “Suvehitt 2010” peaaesineja Koit Toome ei pääsenud pärast kontserti kuidagi fännide piiramisrõngast.

“Suvehiti” korraldaja Meelis Eskola Club Visionist märkis, et Toome oli reedel Valga linnapargis toimunud kontserdil oma austajatega püsti hädas.

“Toome jagas autogramme kuni marker sai tühjaks,” rääkis Eskola. “Eks ta oli suurest huvist natuke šokeeritud ja lubas, et kõik soovijad saavad oma autogrammi kätte.”

Eskola teatel sattus Toome pärast esinemist fännide piiramisrõngasse ja isegi turvameestel oli raske horde tagasi hoida.

“Koit on tõeline artist, kes suutis peaaegu 30 minutit jagada autogramme nii kätele, pluusidele kui plaatidele,” kirjeldas Eskola. “Peale selle tegi ta koos kümnete külastajatega pilti.”

Valga laste, noorte ja teiste muusikaaustajate seas olid nõutud Kairit Tuhkaneni, Jana Kase ja ansambli Släm liikmete autogrammidki. Popp oli Vaido Neigaus.

“Suvehitt” jätkub sel nädalal. Neljapäeval, 5. augustil kuuleb kontserti Raplas, reedel, 6. augustil Paides, laupäeval, 7. augustil Pärnus ja pühapäeval, 8. augustil Keilas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles