Kuula! Ansambel Nion avaldas värske singli «Kui siia jään»

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Laul 2014 teine poolfinaal, Nion
Eesti Laul 2014 teine poolfinaal, Nion Foto: Karli Saul/SCANPIX

Eesti Laulul tuult tiibadesse saanud ansambel Nion avaldas tuliuue singli «Kui siia jään».

Bändi solist Keit Triisa räägib Nioni loo «Kui siia jään» kohta: «See on ainuke Nioni lugu, kus olen saanud anda enda panuse muusika kõrval ka teksti loomisesse. Kahtlemata on «Kui siia jään» minu jaoks erilise tähendusega.»
 
Lugu räägib kellegi võimu all eksisteerimisest, tunnetest mida tekitab keelatud kirg ja leppimisest, et mängu juhib Teine inimene.
 
Bändi kitarrist Karl lisab veel, et «Kui siia jään» on Nioni repertuaaris erilisel kohal: «Me teeme enamasti tantsulisemat ja hoogsamat muusikat, aga selle looga mõtlesime proovida midagi teistsugust. Laul on natuke intiimsema ja mahedama kõlapildiga. Kui enamasti produtseerime loomingut arvutiga, siis seekord lasime loo bändimeestel sisse mängida. Laulu valmimise protsess oli meile väga teistmoodi ja usun, et see näitab meie bändi natukene teistsugusemast küljest.»
 
Loo muusika autorid on lisaks Keidule ka muusikud Madis Muul ja Karl Kanter. 
 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles